Rubrika: Návrh a tvorba webu

V této rubrice zatím nejsou žádné publikace, ale brzy budou.

Jak na nový web před podnikáním? Pište osobní blog stránky!

Publikováno: 15 Únor 2016 | Rubrika: Internetový marketing Návrh a tvorba webu Obsahový marketing

Jak na nový web před podnikáním? Pište osobní blog stránky!

Chcete začít podnikat a stále jste ještě zaměstnaní? Nechcete ze dne na den opustit vaše zaměstnání a vrhnout se do podnikání, ve kterém nemáte v podstatě žádné zkušenosti a reference, krom vaší předchozí práce, které mnohdy ani použít nemůžete? Určitě už víte, že budete potřebovat nový web či osobní stránky, které vaše podnikání mohou nastartovat. Nevíte jak začít a co si z hlediska webu a propagace připravit? Přečtěte si pár mých rad, díky kterým budete minimálně rok napřed a až se začnete oficiálně podnikat, budete mít důležitý základ - budete mít nový web, který vám bude schopen generovat zákazníky. Pojďme na to!

Jak vybrat tvůrce nebo dodavatele webu? Čím se řídit?

Publikováno: 22 Leden 2016 | Rubrika: Návrh a tvorba webu

Jak vybrat tvůrce nebo dodavatele webu? Čím se řídit?

Trápíte se s výběrem vhodného tvůrce nebo dodavatele vašich webových stránek? Vygůglili jste desítky, ne-li stovky webdesignerů, ale stále nevíte, pro koho se rozhodnout? Kolikrát už jste se spálili? Víte, podle jakých kritérií vybírat? Máte zvolit freelancera na volné noze nebo raději internetovou agenturu? A víte, na kolik vás může web vyjít? Přečtěte si na co byste určitě neměli při výběru zapomenout.

3 otázky, které si položte, než začnete s tvorbou webu

Publikováno: 11 Leden 2016 | Rubrika: Návrh a tvorba webu

3 otázky, které si položte, než začnete s tvorbou webu

Chystáte se vytvořit web? Chcete předělávat, upravovat nebo začít od začátku? Už máte zkušenosti nebo by to měl být váš první výtvor? Budete ho vůbec dělat vy? Víte, jak vybrat správného designera, programátora, textaře nebo marketingového specialistu? A víte, co vlastně od nového webu očekáváte? Tato seriálová publikace by vám měla ušetřit nejen peníze, ale také čas, který věnujete rozhodování a poznávání typů a řešení webových stránek. Není to rozhodně dogmatický návod, jak udělat ten nejlepší web, ale určitě vám to dá představu a povzbudí mysl, jak nad tvorbou webu přemýšlet do detailu, a jakou cestou se vydat, aby vás to nestálo zbytečně moc peněz a nesplakali jste nad výdělkem.