Joomla rozšíření ZOO od YooTheme - katalog produktů, firemní adresář, blog a další

Publikováno: 13 Prosinec 2012 | Rubrika: Joomla, Opensource weby

ZOO od YooTheme

ZOO od YooTheme je zajímavé a velmi propracované rozšíření pro Joomlu!, díky kterému lze připravit profesionální a propracovaný web nebo dokonce komunikační síť či portál.

Co rozšíření ZOO obsahuje

Blog a diskuzní portál

Snadný a přehledný blog s tagy (štítky), komentáři a tlačítky pro sdílení na sociálních sítích. Rozšíření umožňuje plnou správu obsahu, třídění na kategorie, položky, úprava hlavní stránky, schvalování komentářů, správa značek a štítků, třídení komentářů podle nevyřízených - schválených - spamů a další spoustu nastavení.

Blog a diskuzní portál

Katalog produktů a služeb

Přehledný katalog produktů s využitím i pro služby. Rozšíření je vhodné pro prezentování a online prodej čehokoliv. Možnost hlasování, komentování, sdílení či tagování produktových položek. Propracovaná administrátorská databáze vám umožní přidávat jakékoliv parametry a specifikace položek. Umožňuje také import a export položek.

Katalog produktů a služeb

Databáze receptů - online kuchařka

Aplikace, pomocí které lze vytvořit skvěle vypadající e-kuchařku či rozsáhlou databázi receptů. Vhodné pro profesionální portálové řešení. Rozšíření nabízí špičkově propracovanou administraci s plně vybavenými funkcemi pro portál s recepty. Aplikace obsahuje připravené šablony rozvržení a funkcí s kuchařskou tématikou. Sdílení či zobrazování podobných produktů je samozřejmostí.

Databáze receptů - online kuchařka

Databáze videí a filmů

Profesionální filmová databáze s možností hlasování, určování žánrů, režie, času a všech potřebných atribut. Součástí je i možnost psaní recenzí a komentářů nebo propojení na video přehrávač. Aplikace databáze filmů je vhodná i pro portálové řešení, umožňuje libovolné nastavení rozvžení obsahu šablony. Je jen na vás, jaký vzhled budete chtít.

Databáze videí a filmů

Katalog firem - firemní adresář

Aplikace firemní adresář je ideální pro řešení webového katalogu firem, úřadů apod. Umožňuje jednoduchou správu databáze na úrovni administrátora, třídění a vyhledávání podle různých kritérií. Ve spojení s CMS Joomla! vytváří opravdový a vysoce výkonný nástroj pro správu firemních kontaktů za účelem online publikace. Pomocí tohoto rozšíření lze vytvořit i placený portál pro firmy nebo oborový katalog.

Katalog firem - firemní adresář

Archiv pro stahování dokumentů

Archiv je databázovým nástrojem, který umožňuje rychlý přístup k důležitým dokumentům a jejich následnému stažení. Zároveň jsou však dokumenty chráněny před přímým linkováním uživatelů. Možnost archivace vyplývá už ze samotného názvu tohoto Joomla rozšíření. Tato aplikace lze využít například pro firemní účely, ale i pro veřejné online stahování.

Archiv pro stahování dokumentů

Správa dokumentace

Správa dokumentace pro vytváření komplexních dokumentů, manuálů, návodů a tutoriálů s možností zvýraznění syntaxe. Rozšíření je vhodné pro vedení dokumentace, do které se vkládají informace obsahující kódové nebo skriptové programovací jazyky. Tyto textové elementy jsou graficky přehledně odlišeny od ostatních. Možnosti sdílení a komentování jsou samozřejmostí.

Správa dokumentace

Statické stránky

Tento nástroj nabízí jednoduché vytváření libovolných statických stránek webu. Lze vytvořit například stránku s nabídkou služeb nebo produktů, ceník či jen stránku s obrázky. Lze použít a propojit na všechny ostatní výše uvedené rozšíření. Statické stránky podporují i možnost komentářů a jejich kompletní správu. Tímto nástrojem můžete vytváře celý obsah vašeho Joomla webu.

Statické stránky

Výhody tohoto rozšíření

  • Rozšíření umožňuje snadnou, ale zároveň velmi propracovanou a komplexní organizaci a správu obsahu. Vše je velmi jednoduše a citlivě rozvrženo, kvůli přehlednosti. 
  • Největší výhodou tohoto rozšíření je možnost vytváření si vlastního uživatelské obsahu a podpora implementace HTML5 kódů.

Pro koho je rozšíření vhodné

  • Rozšíření je vhodné jak pro začátečníky, tak pro pokročilé Joomla webmastery, kteří chtějí spolehlivý a vysoce výkonný nástroj.

Máte o toto rozšíření zájem?

Pokud jste příznivcem CMS Joomla! a potřebujete připravit webový portál s výše uvedenými aplikacemi, rádi vám s tím pomůžeme. S šablonami YooTheme a rozšířením ZOO máme bohaté zkušenosti. Kontaktujte nás a zpracujeme vám nezávaznou nabídku.